Packa

I dag ska hela familjen packa ihop oss för att fara till Kobdalis, vi står med husvagnen där hela säsongen så mycket saker finns redan där, men det blir alltid en massa grejer som ska packas med i allafall. Det ska bli så skönt med lite frilufsliv, Hanna och Emil håller på all lära sig att åka skidor på både längden och tvären, stor killen har nyss fyllt 16 så för honom är det den nya skotern som lockar, Fredriks tjejer och jag har inte prövar den nya sittliften så med lite pirr i magen ska vi nog ge den ett försök blir spännande, lovar att berätta hur det gick.
Vi ses i backen

Schlagerlördag

Efter många timmars petande hit och dit tror jag bloggen är klar, TACK Amanda hjärtat för all din hjälp,
nu ska soffan intas för att beskåda veckans bidrag av musikbidrag, lite chips och annat tilltugg blir det också ej så nyttig, men ack så gott och det är faktiskt lördag och sportlov.


Om mig

Hej hej

Jag är en ganska vanlig tjej som bor i norrland, har länge funderat på blogg världen men inte riktigt vetat om det passar mig, gillar att skriva och nu ska jag visst ut i cyberrymden, med hjälp av min bonusdotter ska mina tankar och funderingar få dansa ut i det okända, är det någon som vill följa med?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0